Geile amateur violetha (32)

Acties

Informatie

violetha (32)

Bericht van violetha

Ik ben een lieve, zorgzame, vriendelijk, vrolijk en erg sentimenteel vrouw

Informatie over violetha

Naam: violetha
Leeftijd: 32
Woonplaats:
Ik spreek: EN FR ES
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag aardbeien en slagroom en drink graag michelada bier. Mijn hobbie(s): Ik wil salsa dansen en naar muziek luisteren. Mijn favoriete muziek is romantische salsa, reggaeton, merengue en vallenat. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Ik wil charmant en aardig persoon te zijn. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik hou van de 69, maar eigenlijk heb ik hou van bi en mijn favoriete plekje(s) zijn in the bathroom and sit wherever passion to do. Bij mannen val ik op hun de vorm van ogen. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik hou van lief en teder te zijn. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: Ik hou van mijn gezicht en mijn tederheid. Mijn levensdoel is: maak mijn moeder gelukkig en houden onze belofte e. Mijn levensmotto is: de waarheid van de mensen niet hun woorden maar in. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Ik hou niet van onbeleefde mensen, die graag een v. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou