Geile amateur cherrie (45)

Acties

Informatie

cherrie (45)

Bericht van cherrie

Hai, ik ben Cherrie 38 jrtjes jong en altijd nat en op zoek naar spanning,Niks is te gek vraag me alles!Mischien kan ik je stoutste droom uit laten komen. Bi< fetish Lak Lingerie Live sex,. let me known ik wacht op je. en je wilde plannen Kus ......

Informatie over cherrie

Naam: cherrie
Leeftijd: 45
Woonplaats:
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag Sushi en drink graag Water. Wodca. Mijn hobbie(s): Dansen uitgaan, is sexen ook een hobbie??. Mijn favoriete muziek is ik hou van alle soorten muziek. zelf classiek kan ik heel mooi vinden.. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Tall blond bleu eyes en beetje gespiert tattoos. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is alle standjes vind ik lekker. Doe het met mij!!!! en mijn favoriete plekje(s) zijn in de natuur. lekker vrij en luchtig.. Bij mannen val ik op hun goeie mooi grote piemel. Piercings: . Relatie: 1. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: pittige meid. ben niet op me mondje gevallen. hou van eerlijkheid daar kom je bijmij het verst mee.. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: het is de combi van me heerlijk kleine borsten en me goed gevormde kont. Mijn levensdoel is: werken wonen op een warm eiland. Mijn levensmotto is: vooral genieten voor het te laat is.Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is on verzorgde mannen. en dwingen daar hou ik helemaal niet van.. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou